SCHRIJF JE NU IN EN
BLIJF OP DE HOOGTE!

VOORINSCHRIJVING:

Schrijf je vrijblijvend in en we houden je op te hoogte van de laatste ontwikkelingen van de P1Box.

HOUD ME OP DE HOOGTE

Membership

Wil je als eerste op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de P1Box? Schrijf je dan vrijblijvend in en we houden je op de hoogte. Je zit nergens aan vast, maar met een voorinschrijving maak je geen kans op de gave prijzen. Alleen members maken die kans. Zorg daarom dat je er snel bij bent! De P1Box is een unieke box vol met de beste producten, deals en winacties. Geniet van je race met de P1Box. Met een membership op de P1Box krijg je:

  • Iedere race een unieke P1Box
  • 8 producten
  • 4 exclusieve kortingsvouchers
  • Exclusieve kortingen
  • Weggeefacties en kans op reizen
  • Preview op race door Arjen van Vliet

Win een formule 1 ticket voor een race naar Abu Dhabi en maak kans op een game seat voor een weekend en daag je vrienden uit.

Spelvoorwaarden

SPELVOORWAARDEN:

Word member van de P1Box en maak iedere race kans op een ticket voor een volledig verzorgde Formule 1 reis naar Abu Dhabi. Per 3.000 boxen geven we één ticket weg. Om kans te maken op een ticket voor de grandprix van Abu Dhabi, sluit je een membership af voor de P1Box voor €79,80 per jaar in plaats van €124,95. Hiervoor ontvang je elke race een P1Box t.w.v. gemiddeld €15,- met unieke kortingsacties, gadgets, goodies en meer. Bovendien maak je kans op een game seat voor een weekend om te gamen met je vrienden. Meer weten over de P1Box? Bekijk onze actievoorwaarden. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte.

(*) Deelname vanaf 18 jaar en ouder

0

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout