Soms is goed beter dan snel.

Als Formule 1 liefhebbers hebben we de afgelopen jaren meermaals een Grand Prix bezocht. Maar thuis op de bank merkten we dat we iets misten. Dat bleek de sfeer en de beleving te zijn. Thuis ervaar je de race compleet anders dan als je live aanwezig bent. De geur en het geluid zijn thuis vrijwel niet na te bootsen, maar toch wilden we andere F1 fans iets extra’s bieden. Met deze gedachte zijn we P1Box gestart. P1Box moet ervoor zorgen dat je thuis de race kijkt en ondertussen geniet van producten uit het land van de Grand Prix. De P1Box app zorgt voor een wedstrijd binnen de wedstrijd waarbij je kans maakt op gave prijzen. Met als kers op de taart een volledig verzorgde reis naar de Grand Prix van Abu Dhabi. Elke race maak je weer kans.

Soms is goed beter dan snel!

Een enorm gaaf product, waarbij we onder F1 fans veel enthousiasme bespeuren en vele positieve reacties krijgen. Ondanks alle tijd en moeite die er in P1Box is gestoken, is het door (logistieke) omstandigheden helaas niet mogelijk om de eerste P1Box te bezorgen tijdens de Grand Prix van Australiƫ. Een tegenvaller voor ons, maar ook voor jullie natuurlijk! We begrijpen het als jullie zijn teleurgesteld (dat zijn wij ook), maar we willen met de P1Box een product afleveren wat 100% klaar is. Vandaar dat ervoor is gekozen om de release uit te stellen tot de Grand Prix van Oostenrijk op 30 juni.

Hoe nu verder?

Je hebt als member voor een aantal boxen betaald en die ga je gegarandeerd krijgen! Vanaf de Grand Prix van Oostenrijk ontvang je 21 boxen als full member of 3 als je een proefabonnement hebt afgesloten. Dit is dus niet gebonden aan een volledige seizoen, maar aan 21 races. Uiteraard hopen we dat je member blijft, maar wil je toch je (proef)abonnement opzeggen, dan is dat mogelijk. Stuur dan je gegevens door via onderstaande button en wij storten het volledige bedrag terug op jouw rekening.

Wij waarderen het vertrouwen wat P1Box heeft gekregen en de P1Box komt er zeker! Hopelijk kunnen wij het succes samen met jullie vieren!

0

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout