START NU JE PROEFABONNEMENT (*)
3 KEER P1BOX T.W.V. €45,- VOOR SLECHTS €19,95

PROEFABONNEMENT P1BOX:

Slechts 500 proefabonnementen beschikbaar. Zorg daarom dat je er snel bij bent! Let op: Bij de bestelling komt er nog €2,95 aan verzendkosten bij. Totaalbedrag komt op €22,90. Daarna betaal je €2,95 per verzending van de overige boxen.

Membership P1Box proefabonnement

 19,95 incl. btw / year

Categorie: Tags: ,

(*) Take pole position en maak kennis met de P1Box! Met het P1Box proefabonnement ben je de eerste drie races voor slechts €19,95 verzekerd van de P1Box. In deze proefperiode ontdek je de P1Box  met de nieuwste producten van de bekendste merken, gave kortingsvouchers en unieke race previews van Arjen van Vliet.

Bevalt de P1Box je na drie races nog steeds, dan hoef je niks te doen en wordt je proefabonnement automatisch omgezet naar een membership. Je maakt dan automatisch kans op hele gave prijzen, zoals een ticket naar de Grand Prix van Abu Dhabi! Is de P1Box niet wat je verwacht had, dan kun je je na drie races kosteloos afmelden.

WORD EEN MEMBER!

Zorg dat je er snel bij bent! De P1Box is een unieke box vol met de beste producten, deals en winacties. Geniet van je race met de P1Box. Met een membership op de P1Box krijg je:

  • Iedere race een unieke P1Box (21 boxen totaal)
  • 8 producten van bekende merken
  • 4 exclusieve kortingsvouchers
  • Exclusieve kortingen
  • Weggeefacties en kans op reizen
  • Preview op race door Arjen van Vliet

Win een formule 1 ticket voor een race naar Abu Dhabi en maak kans op een game seat voor een weekend en daag je vrienden uit.

0

Shopping cart

Subtotal
Shipping and discount codes are added at checkout.
Checkout