Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.p1box.com/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Win een game seat voor een weekend voor jou en je vrienden!

WORD MEMBER EN WIN EEN GAME SEAT
VOOR EEN WEEKEND. DAAG JE VRIENDEN UIT!

WORD EEN MEMBER!

Membership

Zorg dat je er snel bij bent! De P1Box is een unieke box vol met de beste producten, deals en winacties. Geniet van je race met de P1Box. Met een membership op de P1Box krijg je:

  • Iedere race een unieke P1Box
  • 8 productsamples
  • 4 flyers
  • Exclusieve kortingen
  • Weggeefacties en kans op reizen
  • Preview op race door Arjen van Vliet

Win een formule 1 ticket voor de Grand Prix van Abu Dhabi en maak kans op een game seat voor een weekend en daag je vrienden uit.

Spelvoorwaarden

SPELVOORWAARDEN:

Word member van de P1Box en maak je 10x kans op een game seat voor een weekend voor jou en je vrienden. Per 3.000 boxen geven we één game seat voor een weekend weg. Om kans te maken op een game seat voor een weekend, sluit je een membership af voor de P1Box voor €79,80 per jaar in plaats van €124,95. Hiervoor ontvang je elke race een P1Box t.w.v. gemiddeld €15,- met unieke kortingsacties, gadgets, goodies en meer. Bovendien maak iedere race kans op een ticket voor een volledig verzorgde Formule 1 reis naar Abu Dhabi. Per 3.000 boxen geven we één ticket weg. Meer weten over de P1Box? Bekijk onze actievoorwaarden. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte.

(*) Deelname vanaf 18 jaar en ouder

MEMBERSHIP FORMULIER

0