Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.p1box.com/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Win een ticket voor de Grand Prix naar Abu Dahbi 2019

WORD MEMBER EN WIN EEN TICKET
VOOR DE GRAND PRIX VAN ABU DHABI.

WORD EEN MEMBER!

Membership

Zorg dat je er snel bij bent! De P1Box is een unieke box vol met de beste producten, deals en winacties. Geniet van je race met de P1Box. Met een membership op de P1Box krijg je:

  • Iedere race een unieke P1Box
  • 8 productsamples
  • 4 flyers
  • Exclusieve kortingen
  • Weggeefacties en kans op reizen
  • Preview op race door Arjen van Vliet

Win een formule 1 ticket voor een race naar Abu Dhabi en maak kans op een game seat voor een weekend en daag je vrienden uit.

Spelvoorwaarden

SPELVOORWAARDEN:

Word member van de P1Box en maak iedere race kans op een ticket voor een volledig verzorgde Formule 1 reis naar Abu Dhabi. Per 3.000 boxen geven we één ticket weg. Om kans te maken op een ticket voor de Grand Prix van Abu Dhabi, sluit je een membership af voor de P1Box voor €79,80 per jaar in plaats van €124,95. Hiervoor ontvang je elke race een P1Box t.w.v. gemiddeld €15,- met unieke kortingsacties, gadgets, goodies en meer. Bovendien maak je kans op een game seat voor een weekend om te gamen met je vrienden. Meer weten over de P1Box? Bekijk onze actievoorwaarden.

(*) Deelname vanaf 18 jaar en ouder

Voorinschrijving

VOORINSCHRIJVING?

Met een voorinschrijving word je niet direct een member. Om kans te maken op gave prijzen moet je een membership afsluiten. Maak je voorinschrijving compleet via onderstaande button. Wij houden je op de hoogte.

INSCHRIJVING MEMBERSHIP:

0