Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/public/sites/www.p1box.com/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Actievoorwaarden - P1Box

Hieronder vindt u de actievoorwaarden en spelregels die gelden voor alle winacties van P1BOX. Lees ze goed door en u bent volledig op de hoogte van de regels die gelden.

Actievoorwaarden en spelregels

1. Winacties worden uitgeschreven door P1BOX. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.

2. Deelname aan de winactie is alleen bestemd voor abonnees. Deelname vindt automatisch plaats bij het aanschaffen van een membership. Vanaf dat moment maakt u kans om te winnen.

3. Iedere deelnemer kan een prijs maximaal één keer winnen.

4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of reviewactie.

5. Voor al onze acties hebben we een geselecteerd aantal kaarten beschikbaar gesteld.

6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de actie.

7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar en woonachtig zijn in Nederland of België. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.

10. P1BOX kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

13. Indien kansspelbelasting moet worden betaald, zal P1BOX hiervoor zorg dragen.

14. Medewerkers van P1BOX zijn uitgesloten van deelname.

15. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden alleen gebruikt door P1BOX voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.

16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door P1BOX.

17. P1BOX handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

18. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

19. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

20. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met P1BOX via info@p1box.com. U ontvangt binnen 7 kalenderdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of via e-mail een reactie.

21. De organisator draagt geen aansprakelijkheid voor (het gebruik van) de ter beschikking gestelde prijzen van onze partners.

0